Brugte varer

EN BÆREDYGTIG TANKEGANG


Vi ser frem til at hjælpe dig

Eksempler på vores produkter

Electronic Care Service yder 12 månedrs garanti på de brugte varer som alle er 100% gennemtjekket inden levering. Dette er kun et udpluk af vort store lager, så kontakt os på telefon 9310 1001 hvis du søger en bestemt vare. Der kan være æstetisk forskel på vores produkter. Derfor giver vi samtlige produkter en betegnelse for standen, så du ved, hvad du kan forvente af den vare, som du køber.

Betegnelsen vil være at se under beskrivelsen på hver enkelt produkt. Alle vores varer sælges som fungerende og funktionelle, dvs. at der er ikke forekommer defekter, som påvirker brugen af udstyret.

Apple iPad 5 (2017), 128GB

Lager lige nu, men dette er blot én af de brugte iPad der lige nu er på lager. Ring på tlf. 9310 1001 og hør nærmere, – også hvis du har et ønske / krav specifikation.
Apple iPad 5 (2017)- 128GB, 
GRADE: A

2999 kr.

iPhone 11 Pro Max, 256 gb

Dette er blot et eksempel på vort udvalg i brugte telefoner. Ring og hør nærmere om vort aktuelle lager på tlf. 9310 1001
iPhone 11 Pro Max , 256GB
GRADE: A

7499 kr.

Razer Gamer Sæt

brugt gamer sæt fra razer 

700kr.

Vi fikser din telefon på en time

Er dit elektronik i stykker?

I øjeblikket udfører vi reparationer på iPhones, iPads og andre tablets. Alle vores reparationer foregår på eget værksted, hvor vi udskifter coverglas og påsætter beskyttelsesglas. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt Electronic Care i dag og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for netop dig

Alle vores ydelser og produkter er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget, som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

© Plico A/S, All Rights Reserved